Instrukcije iz hrvatskog jezika

Svi se ponekad znamo susresti s izazovima u učenju pojedinog predmeta, dogodi se to da nam gradivo jednostavno „ne sjedne“ ili se, na primjeru hrvatskog jezika, mučimo s pravopisom i gramatikom koji, što vrijeme ide dalje izgledaju sve kompliciranije. Kad tome pridodamo još i čitanje i pisanje lektire nastane kaos u glavi.

Kad bismo vam rekli da za svaki problem postoji rješenje i da se svaki izazov da preskočiti biste li nam vjerovali?

Individualni pristup učenju: Koolibrić kao ključ za uspjeh u savladavanju gradiva

Kod savladavanja gradiva postoje različiti pristupi u podučavanju i učenju, jer nismo svi jednaki i ne upijamo svi gradivo na jednak način. Zato se prvenstveno trudimo posvetiti pažnju polazniku i njegovim potrebama, uvidjeti na koje prepreke nailazi prilikom savladavanja gradiva i koji mu pristup podučavanja odgovara.

Kad bi se učenje promatralo kao svojevrsnu igru u kojoj znatiželja pobjeđuje stres i krivnju od dobivanja loše ocjene i savladavanje gradiva bi bilo lakše. A Koolibrić je tu da vam u tome pomogne!

Kome su instrukcije namijenjene?

  • Učenicima osnovnoškolske i srednjoškolske dobi.
  • Svima kojima imaju problem u savladavanju gramatike i pravopisa.
  • Onima kojima nedostaje onaj jedan podatak da sve sjedne na svoje mjesto.
  • Kao pomoć u savladavanju školske lektire i njezinom pisanju, kroz razgovor o pročitanome i pronalaženju ključa za njezino razumijevanje.
  • Svima koji nisu u školskim klupama, a voljeli bi se prisjetiti osnova u gramatici i pravopisu koji su im nužni u poslovanju – poslovna pismenost.

      Instrukcije se provode online individualno, jedan na jedan, a mogu biti i grupne do 10 polaznika.

      Veselimo se druženju!